Fysiotherapie


Wat is fysiotherapie?

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje vervangen, ondanks uw astma. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte… Herkenbaar?
Fysiotherapie is een paramedische discipline  voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel uw bewegingsapparaat genoemd. Tijdens uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met u een behandelplan op.

Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.
Tijdens een fysiotherapeutische behandeling gaat u samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doet u oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op uw klachten en lichaam.

WYSIWYG Web Builder